Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Velliv

Hos Velliv kan du få en pensionsordning, der passer til lige præcis dig og din virksomhed – og som kunde hos Salary har du mulighed for at overføre de månedlige pensionsindbetalinger til Velliv automatisk via din Overførselsservice-aftale.

Er du eksisterende kunde, kan du aktivere servicen direkte i Salary.

Er du på jagt efter en pensionsordning, så tag endelig fat i Velliv. Det kan være dig, der er selvstændig, eller hvis du er et firma med mindst 5 medarbejdere, der alle skal være omfattet af pensionsordningen. Du kan kontakte Velliv på 70 33 99 99 eller via velliv.dk/kontakt.

 

Personlig rådgivning og tre kilder til afkast

Hos Velliv er personlig rådgivning en mærkesag – og derfor har du altid mulighed for at blive rådgivet, så du er sikret, at pensionsordningen passer til dine ønsker og behov.

Derudover har Velliv en klar ambition om at sikre kunderne et afkast, der er højere end det, der normalt er muligt at opnå på de finansielle markeder. Det sker gennem et unikt værditilbud, som Velliv kalder tre kilder til afkast. De tre kilder til afkast udgøres af investeringsafkast, DinKapital og en forventet årlig bonus fra Velliv Foreningen. Dem kan du læse mere om her.

Alle kunder i Velliv er automatisk medlem af Velliv Foreningen, der ejer Velliv. I Efteråret 2020 udbetaler Velliv Foreningen i alt 240 mio. kroner i bonus til foreningens medlemmer svarende til en kontant bonus på ca. 1.450 kr. pr. opsparet mio. kr. Sammenlagt har Velliv Foreningen i 2018, 2019 og med bonus for 2020 udbetalt i alt 812 mio. kr. i kontant bonus til Vellivs kunder.