Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Codan

Synkronisér Salary med arbejdsskadeforsikringen

Som kunde hos Salary har du mulighed for at synkronisere dit lønsystem med den lovpligtige arbejdsskadeforsikring hos Codan. Så betaler du aldrig for meget i forsikring, og er korrekt forsikret hvis en arbejdsskade skulle opstå.

 

Du slipper for at bekymre dig om forsikringspolicen er opdateret

Vi samarbejder med Codan, fordi vi ved, hvor nemt man kan glemme at opdatere sine forsikringspolicer. I værste fald kan en lille forglemmelse betyde, at dine medarbejdere ikke er dækket, hvis uheldet er ude. Omvendt kan du risikere at være overforsikret, hvis du glemmer at afmelde medarbejdere, der forlader virksomheden. Det kan hurtigt løbe op i mange penge.

Med Salarys integration til Codan kan du synkronisere antallet af medarbejdere, der er dækket af arbejdsskadeforsikringen med medarbejdere i Salary – helt automatisk. På den måde tilføjes nye medarbejdere, der oprettes i lønsystemet automatisk til din forsikringspolice hos Codan. Det samme gælder, hvis en medarbejder afmeldes i lønsystemet – så justeres din forsikringspolice tilsvarende. Du betaler aldrig for meget, og er korrekt forsikret hvis uheldet er ude.

 

Sådan virker det

 

Kom i gang med det samme

Er du eksisterende kunde hos Codan, kan du endda aktivere denne service direkte i Salary. Har du ikke en arbejdsskadeforsikring fra Codan, kan du få et særligt tilbud gennem vores samarbejde. Dette bestilles direkte i Salary.

Læs mere om Arbejdsskadeforsikring hos Codan.

Er du ikke Salary kunde endnu, kan du oprette dig her