Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

CleanManager

Som kunde hos Salary har du mulighed for at importere hele dit løngrundlag fra CleanManager. Du sparer tid og undgår manuel indtastning.

Undgå dobbeltarbejde og dyre tastefejl

CleanManager er udviklet til rengørings- og servicevirksomheder i det private og offentlige med henblik på at gøre det administrative arbejde smartere og mere effektivt. CleanManager giver dig overblik over alle dine kunder og medarbejdere, og gør din vagtplanlægning overskuelig i en smart kalender. CleanManager beregner automatisk den enkelte medarbejders løn inkl. alle relevante tillæg (også hvis serviceoverenskomsten benyttes).

Med integration til Salary slipper du for at skulle taste hver enkelt medarbejders timer manuelt. Med CleanManager kan det klares med et klik. Du eksporterer hele dit løngrundlag fra CleanManager og indlæser det i Salary. Du sparer tid på manuelt arbejde, og du undgår dumme tastefejl.

Du kan prøve CleanManager gratis i 14 dage. Du får adgang til alle systemet funktioner – inkl. automatisk lønberegning og integration til Salary.

Læs mere om CleanManager.