Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er overførselsservice?

Mastercard overførselsservice (tidligere NETS) er en aftale mellem din bank, Mastercard og dit lønsystem, som sørger for, at Mastercard overførselsservice automatisk kan kommunikere med lønsystemet og automatisk overføre nettoløn, ATP, pension, skat m.v. fra din bankkonto til de retmæssige modtagere.

Eksempel på overførselsservice

Salary gør, ligesom andre danske lønsystemer, brug af Mastercard overførselsservice (tidligere NETS). Her kan du læse mere om  Overførselsservice.

Fordele ved en overførselsservice

Fordelene ved at have en overførselsserviceaftale er mange. Blandt fordelene kan nævnes:

  1. Nem håndtering af samtlige overførsler i forbindelse med lønkørslen. Du sparer tid, og du sparer en masse kræfter, som ellers skulle have været brugt på at holde styr på betalingsdeadlines, skattekonto m.m.
  2. Du slipper for at betale irriterende rykkergebyrer, fordi du har glemt en overførsel
  3. Du slipper for at nusse med diverse indbetalingskort.

Få en overførselsserviceaftale hos Salary

Du kan nemt lave en overførselsserviceaftale med Salary. Du følger blot denne guide om oprettelse af Overførselsservice, og så er aftalen oprettet i løbet af en uges tid til 10 dage.
Herefter er det blot at registrere de nødvendige ting på lønnen, godkende senest den andensidste bankdag i måneden kl. 10:00 og så læne sig tilbage og se det hele blive overført og indberettet automatisk.