Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Venaris Executive Search

Morten Islin-Venaris

 

Hvem er Venaris Executive Search?

Specialiseret i udvalgte brancher, matcher Venaris virksomheder med den perfekte kandidat. Sammen tilfører teamet mange års erfaring indenfor rekruttering, headhunting og research og står i dag bag en lang række klienter i deres søgning efter de helt rigtige kandidater, til at varetage topledelse, samt øvrige ledelses- og specialist roller. Med opstart i 2020, er Venaris vokset stødt og er i dag oppe på 12 ansatte, både fuldtid og timelønnede. Læs mere om Venaris

Vi mødtes med Morten Islin, partner og medstifter af Venaris, til en snak om deres udfordringer om at gå fra start-up til en succesfuld virksomhed med fuld fokus på automatiserede og digitale arbejdsgange.

 

Hvad fik jer til at vælge Salary?

Da jeg efter 20 år i branchen valgte at starte min egen virksomhed, var det vigtigt for mig, at administrationen var så automatiseret som mulig.

Jeg ville skabe et stærkt fundament med de bedste værktøjer, så vi slap for tastearbejde og kunne bruge mest mulig tid på kunderne. Samtidig er jeg ikke regnskabsuddannet, så det var vigtigt at værktøjerne var til at finde ud af.

Derudover vægter vi bæredygtighed højt hos os, vi kører i elbiler, og jeg ønskede et fuldt digitaliseret bogholderi uden en masse papir.

 

Her passede Salary perfekt ind i vores setup. Vi sætter meget pris på brugervenligheden og automatiseringen i lønsystemet. Uanset om det gælder kørselsregistrering, eller tildeling af pension, bonus til medarbejderne, så er det nemt og hurtigt klaret.

 

Medarbejderne er også glade for Salary, og sætter især pris på at de altid kan se deres kommende lønseddel i Salarys medarbejder-app.

En anden vigtig grund til at vi valgte Salary, var den stærke integration til e-conomic, hvor alle lønbilag bogføres helt automatisk.

Her er det et stort plus at Salary understøtter bogføring på afdelingsniveau. Vi har nemlig opsat alle vores konsulenter som egne afdelinger, så vi kan allokere omkostningerne mere detaljeret, og fastholde overblikket på tværs af virksomheden.

Vores setup fungerer rigtig godt, og jeg nyder at være i fuld kontrol med vores økonomi og likviditet i virksomheden.

 

Klippede de ansattes firmakort over

I vores arbejde har vi mange udlæg, og i begyndelsen havde hver konsulent deres eget firmakort til udlæg. Udover at være en dyr løsning, så var det frustrerende, at vi hver eneste måned skulle jagte manglede kvitteringer.

Derfor besluttede vi at håndtere vores udlæg i Salary i stedet. Det er smart at udlæggene godkendes direkte i lønsystemet når vi laver løn, og det er nemt for medarbejderne at knytte udlæggene til den relevante afdeling.

 

Men det bedste er faktisk at medarbejderne kan bruge deres privatkort til udlæg, og få pengene når udlægget er godkendt. Med ekspresudbetaling i Salary overføres pengene nemlig automatisk, så snart udlæggene er godkendt.

 

Det har også betydet at vi ikke længere jagter kvitteringer, fordi medarbejderne er mere omhyggelige, når de bruger deres eget kort.

Vi har fået bedre styr på vores udlæg, og har kunnet klippe de dyre firmakort over.

Helt overordnet synes jeg at vi har været dygtige til at udnytte mulighederne i Salary, og vi er super tilfredse.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Med Salary er det nemt, intuitivt og hurtigt at administrere – hvilket er super vigtigt for os. Vi slipper for jagten på bilag og holder administrationen på et minimum, så vi kan lægge vores tid der, hvor det skaber allermest værdi for os og vores klienter.

 

Vil du høre mere om hvordan Salary kan simplificere jeres administration? Lad os vise dig Danmarks letteste lønsystem.

Læs mere