Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er automatisk løn?

Automatisk løn er et begreb, som dækker over automatiseringen af en lang række opgaver, der normalt forbindes med at lave løn. Disse opgaver kan inkludere, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

  1. At beregne nettoløn, AM-bidrag, ATP, Skat, pension m.m. samt holde styr på ferieregnskab, timeregistreringer, kørselsregisteringer og andre forhold, som kan have styr på lønnen
  2. At sørge for at indberette nettoløn, AM-bidrag, ATP, Skat, pension m.m. i E-indkomst
  3. At sørge for, på de korrekte datoer, at udbetale nettoløn til medarbejderens bankkonto, betale AM-bidrag og A-skat til skattekontoen, betale til ATP, betale til medarbejderens pensionsselskab, betale til Feriekonto etc.
  4. Lave lønsedler og sende disse til medarbejderne

Såfremt man bruger et lønsystem såsom Salary kan en masse af disse opgaver klares automatisk. Salary kan bl.a. tage sig af alle betalings-, beregnings- og indberetningsopgaver. Du skal bare sørge for at registrere et par småting og bruge en 20 minutters tid på at sætte lønsystemet op, og så er du allerede godt på vej til at få automatiseret dine lønkørsler.

Hvordan kan man få udbetalt løn automatisk?

Den måde som automatiske lønudbetalinger fungerer på i Danmark er ved brug af Overførselsservice. Det er overførselsservice, som står for selve overførslen fra virksomhedens konto til medarbejderens respektive konto. Forudsætningen for at lønninger kan udbetales automatisk er, at man dels godkender lønkørslen i sit lønsystem tidsmæssigt korrekt, dels at man har dækning nok på kontoen. En tidsmæssig korrekt godkendelse af lønnen er den 2. sidste bankdag inden dispositionsdatoen kl. 10. Det vil sige, at hvis ens medarbejder eksempelvis skal modtage lønnen en onsdag, så skal lønnen senest være godkendt tirsdag kl. 10:00 om formiddagen

Overholdes de to ovenstående krav, så vil lønnen udbetales automatisk som en bankoverførsel

Salary og automatisk løn

Et lønsystem, som kan automatisere en lang række lønopgaver er Salary. Vores support vil sidde klar til hjælpe dig godt i gang med den smule forarbejde det kræver at sætte systemet op for at kunne automatisere indberetninger, betalinger og beregninger. Vi tilbyder samtidig en lækker, moderne og overskuelig platform, som gør det nemt at lave løn. Derudover har vi en række features, som gør det attraktivt for både lønadministrator og medarbejder at vælge Salarys system. En sådan feature er eksempelvis vores SWIPE-løsning.

 

Prøv Salary – Danmarks letteste lønsystem

Salary er til dig, der ønsker høj brugervenlighed, fuld automatisering, og de bedste integrationer. Flere end 10.000 virksomheder har allerede truffet det enkle valg – nu er det din tur.

Opret dig gratis og uden binding
Brikker grøn