Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

CYKOM

CYKOM får ekstra fart i hjulene med Salary og Planday

CYKOM startede i 2016 med at sælge brugt cykeltøj, men i dag tilbyder virksomheden meget mere end det. I dag sælges der både brugte cykler samt ubrugt tøj fra professionelle cykelhold, på deres webshop, i deres fysiske butik og til pop-up shops ved en række cykelløb hvert år.

Sammen med vores integrations partner Planday, tog vi et smut forbi teamet i CYKOM, for at høre mere om, hvordan de får deres passion for cykelsport til at gå op med vagtplaner, løn og administration.

 

 

 

Hvorfor bruger I Salary som lønsystem?

Vi har valgt Salary fordi det er intuitivt for os at bruge, det er let at gå til og man kan hurtigt komme i gang. Der er også en fin support, hver gang vi har behov for det. Samtidig hjælper integrationen til Planday os i det daglige arbejde, ved at gøre det let for os at strukturere og giver overblik.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Tiden er en knap ressource i en virksomhed, så det har været vigtigt for os at finde nogle systemer, som er nemme og hurtige. Det udbytte vi får ved både at have Planday og Salary er, at vi kan bruge vores tid der, hvor det skaber mest værdi for os. Det vil sige, at tingene kører lidt af sig selv og det betyder meget for os, når ressourcerne er knappe og økonomien er dyr.

 

Hvad har integrationen mellem Planday og Salary betydet for jer?

Det udbytte vi får ved både at have Planday og Salary er, at vi kan bruge vores tid og ressourcer der, hvor det skaber mest værdi for os.

 

Få styr på timer, tillæg og fravær med markedets bedste integration til Planday

Spar tid og undgå fejl i lønnen ved at overføre både medarbejder data, registreret fravær samt alle godkendte tidsregistreringer fra Planday til Salary. Med integrationen slipper du nemlig for Excel import og manuelle processer. I stedet har Salary gjort det så enkelt at du skal blot trykke på en knap, for at overføre data mellem systemerne.

Læs mere om, hvordan du integrerer Salary til Planday

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary