Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er et lønprogram? 

Et lønprogram er en online-løn-platform, som kan overskueliggøre og simplificere den proces, som det er at lave løn. Når man som virksomhed skal lave løn til sine medarbejdere, så skal man både lave lønsedler, overføre nettolønnen, indberette i E-indkomst, indbetale til Skattekontoen, evt. Indbetale til Feriekonto, betale ATP m.m. Der er, med andre ord, mange ting at holde styr på, når man laver løn. Hvis man bruger et lønprogram, så kan lønprogrammet ordne mange af disse opgaver, bl.a. Overførsler, indberetninger, dannelse af lønsedler. Samtidig kan lønprogrammer skabe et overblik over udlæg, timeregistreringer, kørsel, personalegoder m.m. som også kan høre til det at lave løn. 

Nogle lønprogrammer sætter blot platformen og en række automatiseringsydelser til rådighed, og så er det virksomhedens eget ansvar at registrere tid, angive bruttoløn m.m. hvortil der kan være mere eller mindre support til evt. spørgsmål

Andre systemer kombinerer et lønprogram med lønadministration/lønservice, hvor der er tale om, at andre decideret administrerer hele løndannelsesprocessen for virksomheden.

Prøv Salary gratis

 

Danske gratis lønprogrammer

Hvis du ikke vil bruge nogle lønprogrammer, men alligevel synes det lyder svært at skulle lave lønsedler, så har Salary lavet en gratis lønseddelskabelon, som du kan bruge. 

Derudover tilbyder Salary et gratis lønprogram for virksomheder under 3 medarbejdere. For blot 19kr pr. Lønseddel kan man oven i købet få en række fede features oveni og har mulighed for at oprette så mange medarbejdere, man har lyst til. Du kan se vores prislister på https://salary.dk/priser/. 

Prøv Salary gratis
Undgå at vælge forkert