Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Lønkørsel

Lønkørsel er administrationen af selve lønprocessen; fra at lønnen er godkendt i et lønsystem til at den udbetales til dine medarbejdere. Som en del af lønkørselsprocessen er der en række administrative skridt, som sker mere eller mindre automatisk, alt efter jeres lønprocesser og valg af lønsystem.

Lønkørslen starter som regel kl. 10 på bankdagen før dine medarbejdere skal modtage deres løn. Hvilket også betyder at lønnen skal godkendes senest den næstsidste bankdag inden dispositionsdato, for at dine medarbejdere skal få deres løn udbetalt til tiden.

Tidslinje for lønkørsel

Lønkørslen starter når lønnen er godkendt i lønsystemet. Herefter vil der blive genereret lønsedler, indrapporteret til Skat og endeligt udbetales lønnen til dine medarbejdere, såfremt I har oprettet en Overførselsservice aftale. I Salary har du hele tiden overblik over lønkørslen, og kan følge med i processen.

Tidslinje for lønkørsel

I forbindelse med en lønkørsel, er det særligt vigtigt at være opmærksom på kritiske deadlines, såsom at godkende lønnen, så dine medarbejdere får deres løn udbetalt til tiden. Læs hele guiden til hvordan du godkender løn i Salary.

Automatisér din lønkørsel med Salary

Er du træt af at skulle huske at godkende lønnen? Så automatisér din lønkørsel med Salary, og spar samtidig tid og penge.

Er du Basic eller Premium kunde i Salary kan du nemt slå automatisk godkendelse til. Det eneste, du skal huske, er at indrapportere eller godkende evt. timelønnedes timer, fraværsregistreringer eller lave eventuelle rettelser i dine medarbejders løn, herefter klarer Salary resten for dig.

Salary benytter MasterCard Overførelsesservice (tidligere NETS), som gør det muligt at automatisere samtlige overførsler i forbindelse med lønkørslen. På den måde sparer du en masse tid, og undgår bekymringer om hvorvidt overførslerne sker til tiden.

Det vil sige, at når du har oprettet Overførselsservice aftalen, denne er på plads i Salary og du har slået automatisk godkendelse til, kan du blot læne dig tilbage og nyde den automatiske overførsel og indberetning.

 

Lad Salary hjælpe dig med din lønkørsel

Er du ikke allerede kunde hos Salary, så kan du blive klogere på lønsystemet eller oprette dig gratis for at komme i gang.

Kom i gang med Salary