Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Tjenerskolen

Tjenerskolen vinder over presset jobmarked med hurtig lønudbetaling

Tjenerskolen specialiserer sig i at levere serveringspersonale i København, Odense, og Århus. Som en hurtig voksende virksomhed, med aflønning af 150-300 medarbejdere hver måned, er det afgørende for Tjenerskolen at kunne tiltrække ny personale for at følge med efterspørgslen.

 

 

Hvad er det vigtigste for jer, når det kommer til lønsystem?

Det meget vigtigt for mig at det er hurtigt og smart, når jeg skal lave løn. Hvis jeg skal sidde og lave 300 lønsedler manuelt, så ville jeg skulle bruge alt for mange arbejdstimer på det.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Salary gør det nemt for mig at lave løn og det sparer mig for en masse tid, og det fungerer bare hver gang. Noget af det bedste ved Salary er helt klart jeres kundeservice, overførelsesservice og de stærke integrationer mellem mit vagtplansystem og Salary.

I takt med at Tjenerskolen er vokset, oplever jeg stadig at Salary hjælper mig, hver gang jeg har brug for det, og selvom vi er vokset hurtigt, så oplever jeg ikke nogen udfordringer med at skulle aflønne 150-300 i systemet.

 

Hvilken forskel har Salary gjort for jer?

For at give vores personale større fleksibilitet i deres løn, har vi ved Tjenerskolen valgt at bruge Swipe. Det vil for eksempel sige at de efter en endt vagt, kan få deres løn udbetalt med det samme, men de kan selvfølgelig også vente, og få deres løn udbetalt til den første.

Samtidig, så kræver det ikke større administration eller mere tid fra min side, når jeg tilbyder Swipe til mit personale.

 

 

Lyt med til MicroHeroes episoden “Sådan afsætter du ledige vagter og tiltrækker personale med fleksibel løn“, hvor vi har teamet bag Tjenerskolen med i studiet, til en snak om hvordan deres fokus på fleksibilitet har positioneret virksomheden stærkere på arbejdsmarkedet.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary