Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Sandgrav Solutions

Hvem er Sandgrav Solutions?

Hos Sandgrav Solutions hjælper vi med at digitalisere regnskab, bogholderi og løn for vores kunder.  Sammen med kunderne finder vi enkle og elegante løsninger der gør at de kan skalere deres forretning uden at det administrative eksploderer.

 

Hvorfor bruger I Salary som lønsystem?

Et lønsystem skal være nemt, elegant, og intuitivt at bruge. Det skal løse den klassiske opgave med at lave løn, men det er også vigtigt at man som administrator nemt kan arbejde på tværs og skifte mellem alle sine kunder i systemet. Samtidig er det vigtigt, at alle medarbejderne får en god oplevelse, både når de modtager deres lønseddel, og når de skal registrere tid, ferie, kørsel eller udlæg. Det skal være nemt for dem at bruge.  Vi bruger Salary fordi det er fedt, nemt og hurtigt. Det er hurtigt at komme i gang med, og nemt at sætte op. Det er intuitivt at bruge, hvad enten vi kører lønnen fuldstændigt for vores kunder, eller deler opgaven med dem.

 

 

Hvis du blev inspireret af Frederiks erfaringer, kan du også skifte til Salary – gratis og uden binding. Bestil gratis flytteservice, eller opret dig nu. Det tager kun 2 minutter at komme i gang.

 

Opret gratis