Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Sanadent Tandlægerne

Fra byrde til glæde – Salary har gjort lønnen enkel for Sanadent

Sanadent Tandlægerne holder til på Frederiksberg og i Holbæk, hvor de tilbyder deres kunder behandlinger i deres topmoderne tandklinikker. Her bliver man mødt af deres dygtige tandlæger med vægt på høj faglig kvalitet, smertefri behandling og nærvær.

Efter deres skifte af lønsystem oplever Bo Bache, Administrationsansvarlig hos Sanadent Tandlægerne, en helt anden glæde når der skal laves løn til virksomhedens ca. 20 medarbejdere, og så gør det jo heller ikke noget at man både spare tid og penge, hver eneste måned.

Læs med når Bo fortæller om deres oplevelser med at lave løn og hvorfor de er særligt glade for at have Salary som lønsystem i dag.

 

Sanadent Tandlægerne

 

Hvorfor skiftede I lønsystem og hvordan oplevede I skiftet til Salary?

Igennem tiden har vi benyttet 2-3 forskellige lønsystemer og de har allesammen været tunge at arbejde med. Det var først da jeg opdagede Salary, at det lysnede.
Jeg fik rigtig god hjælp til at komme i gang og få overført alle data og saldi. Det har i det hele taget været en virkeligt god oplevelse af skifte til Salary.

 

Hvad er det vigtigste for jer når det kommer til lønsystem?

Det væsentligste er naturligvis at systemet beregner lønnen korrekt og at det er nemt at registrere forskellige forhold, f.eks. pension, fraværsdage osv. Det er enkelt at gå til i Salary.

I vores gamle lønsystem skulle man kende en hel masse koder og selv hvis man troede, man havde tastet den rigtige, gik det ofte galt. Det oplever jeg ikke efter at vi er skiftet. Hvis jeg er i tvivl om noget, så spørger jeg på chatten, hvor jeg normalt får et fyldestgørende svar indenfor få minutter. Det er suverænt!

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Jeg bliver faktisk glad, hver gang jeg skal lave løn. Tidligere satte vi det meste af en dag af og måtte absolut ikke forstyrres. Nu tager det mig 1-2 timer og jeg føler mig helt tryg ved systemet.

Desuden er systemet nemt at bruge og så gør det jo heller ikke noget, at vi sparer penge hver måned. Så prisen og glæden ved det gode brugerinterface er klart noget af det bedste ved Salary.

 

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary