Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Probitas

Direktør fortæller, hvordan Probitas og Salary spiller hinanden gode

”Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med løn og bogføring, og alt det dér kedelige med tal”, forklarer René, som er direktør og mulighedsskaber i Probitas. Men Probitas.dk er ikke ligesom andre gode bogholderier. I Probitas er det nemlig mantraet ”mennesket før tallene”, der dominerer. Det afspejler sig i deres måde at arbejde på. De arbejder 4 dage om ugen, og behandler hinanden med godhed, ærlighed og ordentlighed.

Hos Probitas elsker de at hjælpe andre selvstændige med deres regnskab, og ser samarbejdet som et partnerskab. Missionen er at bogføre og formidle tallene på en forståelig og empatisk måde, så du er sikret et økonomiske overblik og med ro i maven kan forfølge dine drømme uden at bekymre dig om regnskaber eller bogføring. Måske er det derfor, Probitas falder så godt i hak med Salary.

 

 

Fortæl lidt om jeres samarbejde med Salary

Vi bruger Salary, fordi vi for det første bliver taget seriøst helt fra starten af, selvom vi kommer som en mindre virksomhed. Vi har nogle ideer til Salary, og dem bliver der lyttet til – og vi har også oplevet, at idéerne faktisk bliver implementeret, fordi det giver mening. Det synes jeg er super fedt. Og det er særligt fedt for os at vise det til vores kunder. Det stiller os i godt lys, og det stiller også Salary i sindssygt godt lys. Det synes jeg er vigtigt – vi er med til at spille hinanden gode.

 

Hvordan har Salary især hjulpet Probitas?

Salary har hjulpet os i vores forretning i forhold til vores abonnementsløsning. Der passer Salary sindssygt godt ind i måden, der bliver arbejdet på. Det er så nemt at arbejde med, at det matcher vores abonnementsløsninger helt perfekt.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Vi er gået fra at have tre kunder i et andet lønsystem, hvor vi har brugt flere dage op til lønkørslen, til at vi i dag har mere end 20 kunder, som der skal køres løn på i Salary – og vi mærker det ikke. Det er bare noget, der går lige så stille og roligt igennem, let og enkelt. Man behøver ikke at være lønningsbogholder for at gå ind og arbejde med det, og hvis man skulle støde på nogle problemer, så er der en verdensklasse support til at hjælpe dig.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.