Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

OLIOLI

Høj brugervenlighed gør lønnen mere spiselig hos OLIOLI

I 2017 blev drømmen om at åbne en poke bar i København til virkelighed for de to founders Frederik og Nicolai. Med en vision om at skabe glæde mellem mad og mennesker, byggede de OLIOLI op, som i dag består af 11 butikker rundt om i Danmark med ca. 200 ansatte, der alle serverer lækre kvalitets poké bowls, med et twist af Skandinavien og Asien.

Vi tog et smut forbi en af OLIOLI’s hyggelige restauranter, til en snak med Mathilde Havaleska Lyhne, Head of People and Culture, for at høre mere om hvorfor de valgte at skifte lønsystem og hvorfor de valgte på Salary.

 

Hvorfor skiftede I lønsystem?

Grunden til at vi skiftede lønsystem, var fordi jeg mente at vores lønsystem var gammeldags og vi havde brug for at få et lønsystem, med en langt højere grad af automatisering, så vi kan bruge mindre tid på administrativt arbejde.

 

Hvorfor valgte I Salary?

Vi valgte Salary, fordi det er et virkelig intuitivt program, det er sindssygt brugervenligt og nemt at navigere i. Det gjorde også at vi kunne integrere vores lønsystem, vagtplansystem og regnskabssystem, så det hele bare spiller sammen.

 

Hvordan var det at skifte til Salary lønsystem?

Skiftet til Salary var overraskende nemt. Det var noget jeg var lidt bekymret for, da vi valgte at skifte lønsystem, fordi det bare er så vigtigt at lønnen altid spiller. Men det gik rigtig nemt, og vi blev taget rigtig godt hånd om hele vejen, og bliver det stadig, hvis der opstår problemer.

 

Hvilken forskel gør Salary for jer?

Vi har fået en masse integrationer op at køre med Salary, så det både er integreret med vores vagtplansystem og vores regnskabssystem, og det gør at vi med et enkelt klik, kan hente medarbejderens timer, på alle vores timelønnede, ind i Salary. Så det er jo bare super smart.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Det bedste ved Salary er nok den meget intuitive brugerflade. Det er super nemt at navigere rundt i og så har det et rigtig godt ferieoverblik, som var lidt mere kringlet i vores gamle lønsystem.

Jeg kan klart anbefale andre at benytte sig af Salary som lønsystem, det har kun fungeret rigtig godt for os og de har været super søde til hjælpe os med at få oprettet nogle lidt specielle features som vi også ønskede, og det synes jeg bare er helt vildt fedt.

 

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary