Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

MuteBox

Både bogholder og ansatte hos MuteBox har glæde af Salary

MuteBox er en dansk designvirksomhed, der leverer højkvalitetsmøderum og telefonbokse til brug i åbne kontorlandskaber og storrumskontorer, så man kan få ro i et hektisk og støjende arbejdsmiljø, uden at skulle forlade kontoret eller booke et mødelokale. Løsningerne er bæredygtige, fleksible og pladsbesparende med fokus på akustikoptimering og medarbejdertrivsel. Den slags innovation og sans for detaljer kræver tid og overskud, som de blandt andet finder med Salarys lønsystem. Vi tog en snak med bogholder Irma Nielsen og communications manager Jesper Stubkier, for at blive klogere på, hvordan de bruger Salary til hverdag.

 

Irma Nielsen, bogholder hos MuteBox:

Hvad er er vigtigst for dig, når det kommer til lønsystemer?

For mig som bogholder er det vigtigt, at et lønsystem er nemt at tilgå – at det integreres med vores erp-system, og at det er nemt for de ansatte at have et godt overblik over det.

 

Hvorfor bruger I Salary?

Vi bruger Salary fordi det er et godt system for vores ansatte, og fordi det er nemt for mig at få hjælp af Salary, hvis der opstår problemer.

 

Jesper Stubkier, communications manager hos MuteBox:

Hvad får du ud af at bruge Salary?

Som ansat er det super nemt og fedt at bruge Salary. Jeg kan få det på min mobil, jeg kan tjekke ferien, jeg kan tjekke min løn – om det hele er, som det skal være, uden jeg skal have min PC åben.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.