Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

JH Consult

John Hannover tester Salary: Imponeret, ganske enkelt.

John Hannover giver uafhængig økonomisk rådgivning. John er en velkendt stemme i iværksættermiljøet, hvor han dagligt deler gode råd til nye iværksættere. Han driver bl.a. Facebook gruppen Iværksætter råd, med mere end 7.000 medlemmer. Derudover har John skrevet flere bøger omkring virksomhedsdrift og økonomi, samt en lang række af nyttige artikler på sin blog.

 

Nu har du testet Salarys lønsystem. Hvad synes du om det?

Jeg valgte at teste Salary (kører ellers et af de traditionelle lønsystemer), og må bare sige – top godt – og for mig at se i testen, bedre end mit nuværende lønsystem.

 

Hvad var det bedste ved Salary?

Nulindberetning er gratis – selv i den gratis version af Salary. Man får også besked om, at den er gennemført via e-mail. Hos andre lønsystemer koster det f.eks. 20 kr. per nulindberetning, og man skal selv logge ind og tjekke det.

Både overførsel og lønseddel til modtager fungerede til tiden. Med Salary er det i det hele taget langt nemmere at følge med i, hvor langt lønsystemet er og fx se, at der ER lavet overførsel til SKAT, og at dette er godkendt.

 

Hvad har været den største forskel ved at bruge Salary?

Selve IT interface/brugerflade hos Salary virker langt mere up-to-date end traditionelle lønsystemer, og der er færre behov for menu-skift.

Det her billede fra oversigten i Salary er et eksempel på, hvor let det er at følge med, og giver fuldstændig ro i maven. Imponeret, ganske enkelt.

 

Vil du høre mere om hvordan Salary kan simplificere jeres administration? Lad os vise dig Danmarks letteste lønsystem.

Læs mere