Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

GoTutor

GoTutor studerede lønmarkedet – Salary var den bedste i klassen

Hver måned honorerer GoTutor sine mange tusinde freelance lektiehjælpere, og er derfor dybt afhængige af et system, som er nemt at bruge, prisbevidst og yder en god service. Derfor endte GoTutor, efter en grundig udbudsrunde, at vælge Salary som deres nye lønsystem – et valg som de er rigtig glade for. 

Læs med og bliv klogere på, hvordan Ruben Samuel Sørensen, Direktør i GoTutor, oplevede skiftet til Salary og hvilken forskel systemet gør for deres virksomhed i dag.  

GoTutor lektiehjælpere

 

Bliv klogere på virksomheden GoTutor

GoTutor (en del af Egmont) tilbyder privat lektiehjælp og eksamenshjælp i hele Danmark – fysisk eller online. Denne hjælp er målrettet elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne på tværs af alle fag. 

GoTutors private lektiehjælp og eksamenshjælp varetages af dets mange freelance lektiehjælpere – helt konkret over 5.000 på tværs af hele Danmark. En stabil og god proces omkring udbetalingen af medarbejdernes honorarer er derfor også helt centralt. 

 

En forretningskritisk proces, uden plads til fejl

Med GoTutors størrelse samt flere tusinde freelance lektiehjælpere på tværs af landet, så er der ingen tvivl om at udbetaling af honorar er en central proces i vores virksomhed, som tages meget alvorligt. 

Antallet af lektiehjælpere, som GoTutor har, gør udbetalingen til en helt afgørende proces. Hvis vi forestiller os, at der var gennemgående fejl eller vi fik en fejlet kørsel, så ville det være meget problematisk.

 

Hvorfor var det tid til at skifte system?

Efter mange år med det samme system, som ikke formåede at vokse med virksomheden, blev det tid for GoTutor at afsøge markedet for det helt rigtige lønsystem – som kunne leve op til de krav og forventninger, som virksomheden i dag står overfor. 

Hos GoTutor har vi efterhånden fået så stor en volumen af freelance lektiehjælpere og timer, og dermed i sidste ende en masse lønsedler, at vi fandt det optimalt at gentænke vores valg af leverandør. Derfor sendte vi opgaven i pitch.

 

Hvorfor valgte I Salary?

Hvorfor valget lige nøjagtig landede på Salary er der flere gode grunde til, jeg kan fremhæve tre centrale parametre, hvor Salary særligt udmærkede sig. 

Konkurrencedygtig pris

Et vigtigt parameter for valget af vores nye lønsystem var prisen. Salary tilbød en attraktiv pris – noget, som GoTutors ejere, Egmont, havde som et krav.

Et reelt partnerskab med et højt serviceniveau

Allerede fra starten blev det meget tydeligt, at serviceniveauet i Salary er højt – et element, som jo er ganske vigtigt, når man skifter en så vigtig løsning. Rent faktisk blev det tydeligt, at Salary tilbyder et decideret partnerskab, hvor de tager udviklingen af vores forretning seriøst.

Cases som man kan spejle sig i

Vi havde brug for garanti for levering og den bedste proxy herfor er relevante cases. Salary viste os en case med en virksomhed, som mindede om os i forhold til krav, volumen og behov i øvrigt. Det gav os en tryghed i at vælge Salary som vores nye lønsystem.

 

Hvordan var det at skifte til Salary?

Et skifte af system er en proces med en række steps. Fra starten oplevede vi et tæt samarbejde med Salary, med fokus på at overgå til lønsystemet samt import af GoTutors mange lektiehjælpere. Alle steps blev eksekveret til min fulde tilfredshed.

Da udbetalingen af honorarer er en forretningskritisk proces for GoTutor, var det dog ikke helt uden bekymringer, at vi kastede os ud i et skifte, og jeg var da lidt spændt på vores første lønkørsler, men alt har bare fungeret super godt. 

 

Hvad er den største forskel Salary gør for GoTutor?

For os er Salary et godt match, både nu og for fremtiden. Vores nye løsning skulle simpelthen være bedre end vores hidtidige løsning og derfor evaluerede vi nøje, hvilke funktioner Salary kunne understøtte. 

På trods af at vi er relativt nye Salary kunder, så er det åbenlyst for mig, at Salary har en lang række funktioner og features, som giver et super udgangspunkt for fremtidig innovation. Vi planlægger blandt andet at gå væk fra den klassiske form for månedsbetaling, og prøve en mere fleksibel løsning, som kan skabe yderligere værdi for vores freelancere. 

Herudover leverer Salary et produkt, som er nemt, hurtigt og fejlfrit. Processen omkring honorering er dermed god og pålidelig, og understøtter en gnidningsfri kørsel. Præcis dette støtter vores ultimative kriterie; at vores freelance lektiehjælpere skulle forblive glade i forbindelse med udbetaling og kommunikation af deres honorar. 

 

Fra start næste regnskabsår forventer GoTutor desuden, at flytte deres medarbejdere i administrationen over i Salary.

 

Prøv Salary – Danmarks letteste lønsystem

Salary er til dig, der ønsker høj brugervenlighed, fuld automatisering, og de bedste integrationer. Flere end 10.000 virksomheder har allerede truffet det enkle valg – nu er det din tur.

Opret dig gratis og uden binding