Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Digura

DIGURAS medstifter om Salarys integration til Codan: ”Det giver os en utrolig tryghed”

DIGURA er lejerens fortrolige rådgiver og digitale alternativ til påtvungne årskontingenter og dyre advokatløsninger. ”Hos DIGURA hjælper vi lejere, der har problemer med deres udlejere. Det kan være lige fra, at man har fået taget sit depositum ved fraflytning, man betaler for meget i husleje eller noget tredje.” fortæller Mads Klokkerholm Nielsen, medstifter og COO i Digura. At kæmpe for sine rettigheder som lejer har tidligere betydet lange telefonopkald, ingen service, møder frem og tilbage samt en masse frustrationer. Det er slut nu.

DIGURA har gjort hele processen digital. Den højteknologiske løsning kan vurdere sager med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med din konkrete sag og alle relevante lovtekster. Derfor kan DIGURA give dig en gratis vurdering af din sag indenfor 24 timer.

Hos DIGURA tages kampen op for de lejere, som bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejere, og sikrer effektiv sagsbehandling, samt sørger for, at retfærdighed sker fyldest – uden lejer skal foretage sig noget.

De stolte regelryttere hos DIGURA har hjulpet tusindevis af lejere, og arbejder konstant for at gøre det trygt at være lejer. Hos Salary er vi stolte af at have hjulpet DIGURA med at finde tryghed i lønadministrationen. – Også via vores samarbejde med Codan forsikring.

 

 

 

Hvad er vigtigst for dig, når det kommer til lønsystemer?

Det vigtige for os i et lønsystem er, at det er nemt.

Det skal være transparent, og det skal være tilgængeligt for vores medarbejdere. De skal kunne se, hvad de har af timer, hvad de har af aflønninger, men også hvad de har af eventuelle feriedage.

 

Hvordan har Salary især hjulpet DIGURA?

Hos DIGURA har vi vores arbejdsskadeforsikring hos Codan – og den har vi synkroniseret med lønsystemet fra Salary.

Det betyder, at når vi har en udskiftning i vores mandskab, f.eks. når der er nogen, der ikke er her mere, eller vi ansætter en ny medarbejder – så justeres det faktisk automatisk, og det giver os en utrolig tryghed. Så ved vi nemlig, at vores ansatte altid er korrekt dækket, og at vi aldrig betaler for meget i forsikring.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Det bedste ved Salary er, at det er nemt, intuitivt og let tilgængeligt.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.