Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Clerk.io

Clerk.io har automatiseret lønadministrationen med Salary

Clerk.io leverer et personaliseringsværktøj til e-handels virksomheder på tværs af hele verden. Ved hjælp af kunstig intelligens forbinder Clerk.io forbrugere med produkter når de besøger en hjemmeside. Virksomheden er i kraftig vækst, og er på blot ét år gået fra 20 til 140 ansatte, fordelt på 70 fuldtid og 70 deltid.

Vi mødtes med Mikkel Novod, CFO & COO hos Clerk.io til en snak om deres oplevelse med Salary.

 

 

Hvad er vigtigst for dig når det kommer til lønsystems?

Når det kommer til lønsystem, så er det rigtig vigtigt for os at det er skalerbart, brugervenligt og fleksibelt. Det skal bidrage til at vi kan vokse virksomheden, uden at tilføje medarbejdere i finansafdelingen.

 

Hvorfor bruger I Salary som lønsystem?

Vi bruger Salary, fordi det er et moderne lønsystem. Det er fleksibelt, det er nemt at arbejde i, og så føler man også at Salary er nogen der ønsker at være på forkant med udviklingen. På den måde føler man hele tiden at man har det seneste nye.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Det bedste ved Salary er at de kunne imødekomme alle vores ønsker til automatisering. Derudover har Salary en helt unik kundeservice, hvor vi føler os rigtig godt behandlet, og altid har utrolig kort svartid.

 

Hvilken forskel har Salary gjort for jer?

Med Salary har vi været i stand til at effektivisere en lang række processer, og sparet en masse tid i finansafdelingen. Så i bund og grund er vi blevet langt mere effektive. Blandt andet har vi mangedoblet antallet af medarbejdere, uden at tilføje flere medarbejdere i finans.

 

 

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.