Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Breinholt

Verdensklasse support og brugervenlighed letter arbejdsbyrden hos Breinholt

Breinholt er en samarbejdspartner, som primært udfører regnskabsassistance, rådgivning, skatteoptimering, automatisering og optimering af regnskabssystemer, samt udfører bogførings- og lønassistance.

Hos Breinholt er kunden ikke blot et nummer i rækken. Her stræbes derimod efter at yde den bedste service og gøre det så nemt som muligt for kunden, ikke mindst når det kommer til løn.

Vi tog en snak med ejer og CEO, Michael Breinholt Jensen, for at blive klogere på, hvad Breinholt som virksomhed sætter særlig stor pris på når det kommer til valg af lønsystem.

 

Michael Breinholt_content

 

Hvorfor bruger I Salary som lønsystem?

Vores samarbejde med Salary startede, da vi i 2018 stiftede Breinholt ApS. Vi hørte at Salary var det lønsystem der flyttede sig mest og var nytænkende. Det tænkte vi, at vi skulle prøve på egen krop.

Der gik ikke længe før vi begyndte at få vores kunder oprettet i Salary, da vi oplevede et stort engagement i at hjælpe os i gang. Det var overvældende at opleve så god support i forhold til andre lønsystemer, som vi har benyttet os af før.

 

Hvilken forskel gør Salary for jer og jeres kunder?

For os er det vigtigt at vi enkelt og hurtigt kan on-boarde vores kunder, det kan vi i Salary. Det er samtidig en billig løsning som sparer os for en masse tidsspilde, men med fleksibilitet til at kunne rette i lønkørslen helt frem til deadline. Systemet byder også på en lang række fede funktioner og services, såsom bogføring af samtlige transaktioner og flytteservice fra tidligere lønsystem.

Endeligt, så har Salary en verdensklasse support, som ingen andre lønsystemer kommer i nærheden af.

 

Hvad er det bedste ved Salary?

Det kan siges med få ord… Salary er Danmarks bedste lønsystem, end of story.

Det er der mange gode grunde til. Salary er super nemt og brugervenligt, og skulle man få brug for hjælp, så findes der ikke bedre eller hurtigere support. Systemet udvikles hele tiden, og hvis vi har input elle ideer til ændringer, så lytter Salary og får det implementeret prompte.

Så en kæmpe anbefaling og klap på skulderen til samtlige Salary medarbejdere, fra os hos Breinholt.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary