Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er lønadministration? 

Lønadministration er administrering af løn og er vigtigt at have styr på, da stort set alle virksomheder i Danmark skal lave løn til ansatte. I forbindelse med, at man skal køre løn, kan der opstå en del administrative opgaver, som både skal tages stilling til og som skal udføres i praksis. Ved at bruge et lønadministratorfirma eller en platform, som kan administrere en stor del af de opgaver, som hører med, når man laver løn, kan man enten fuldstændig udlicitere hele lønadministrationen eller forsimple de opgaver, som hører til at lave løn. 

Opgaver som hører med til at lave lønninger inkluderer: Indberetninger til Skat, betalinger til ATP, Feriepenge, pension samt bogføring m.m. Men også andre, mere komplekse opgaver kan opstå i forbindelse med lønkørslen.

Prøv Salary gratis

 

Salary og lønadministration

I dag udbydes en lang række online-lønadministrationsplatform, som kan håndtere lønninger i Danmark. Mange af disse platforme administrerer ikke lønudarbejdelsen fuldstændig men tilbyder i stedet blot at automatisere en lang række af de arbejdsopgaver, som eksisterer. Salary er et af de firmaer, som tilbyder automatisering og simplificering af en lang række af lønadministrationsopgaverne. Med Salary får du en platform i et simpelt, forståeligt layout, som overskueliggør de opgaver, som man skal igennem for at gennemføre en løn, men som, ikke mindst, automatiserer en lang række af de opgaver, man ellers skal bruge langsommelige timer på at udføre

Gør lønadministration nemt 

Salary sørger automatisk for at indberette de nødvendige lønoplysninger til Skat, hver gang du kører en løn. Samtidig kan vi håndtere de relevante indbetalinger til Skat, ATP, Feriekonto, pensionsselskaber samt selve udbetalingen af løn. Din eneste opgave er at notere, hvem der skal have hvad i løn, og så klarer Salary resten af de rigide administrative opgaver. Ud over at stille en overskuelig, flot og næsten automatiseret platform til rådighed, så sørger vi, i Salary også for at give en god support til at hjælpe dig godt i gang med at få lavet din løn – og så er vi desuden det eneste lønsystem som tilbyder en integreret, fleksibel lønudbetalingsmodel i form af vores Swipe-løsning.

Prøv Salary gratis