Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvorfor skal man registrere sig som arbejdsgiver for at udbetale løn?

Det er vigtigt at registrere sig som arbejdsgiver, inden man skal udbetale løn. Såfremt man ikke er registreret som arbejdsgiver, kan der ikke indberettes lønoplysninger til SKAT, og man kan dermed ikke udbetale løn.

Prøv Salary gratis

 

Hvor og hvordan registrerer man sig som arbejdsgiver?

Du kan registrere dig som arbejdsgiver på Virk.dk.
Når du er derinde, så skal du følge disse trin:

  1. Klik på ‘Start’
  2. Log ind
  3. Find din virksomhed via dit CVR-nummer
  4. Klik på ‘Ændre’ og vælg ‘Ændre/Rediger virksomhed’
  5. Find ‘Arbejdsgiver/ATP’ – Registrer dig som arbejdsgiver, så Skat ved, at du nu har ansatte i din virksomhed. Du skal registrere disse tre: A-skat og AM-skat og ATP.
  6. Klik ‘Registrer’
  7. Klik registrer ved arbejdsgiver: ikke registreret

Når registreringen som arbejdsgiver er gennemført, modtager du en kvittering på din registrering fra virk.dk via mail. Når Erhvervsstyrelsen så har behandlet sagen, så er du registreret.
Der kan gå lidt tid, før Erhvervsstyrelsen har behandlet din sag. Og en kvittering for din registrering er ikke det samme som, at du er godkendt som arbejdsgiver endnu. Derfor er det en god idé at lave en sådan ansøgning i god tid, inden man faktisk skal udbetale løn

Derudover så er det vigtigt at notere sig, at selvom man ikke kører løn i en given lønperiode, så skal man stadig indberette til skat i form af en såkaldt ‘nulindberetning’. Derudover skal man indberette til de korrekte indberetningsfrister.

Hvordan kan Salary hjælpe dig, når du er registreret som arbejdsgiver?

Så snart du er registreret som arbejdsgiver, så gør Salary det meget nemmere for dig at være arbejdsgiver. Vi sørger for at indberette til de korrekte frister og i de korrekte felter i E-indkomst. Ydermere kan vi automatisk (og helt gratis) lave nulindberetninger for dig, så du slipper på et strafgebyr på 800 kr. for en manglende indberetning.

Prøv Salary gratis