Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er fleksibel lønudbetaling? 

Fleksibel lønudbetaling er muligheden for medarbejderen til at selv at bestemme, hvornår han eller hun vil have løn. Med en fleksibel lønudbetaling bliver det eksempelvis muligt at modtage løn midt i måneden, i starten af måneden, i slutningen af måneden eller alle tre – det bestemmer man selv. Hvis man er timelønnet, så kan man få udbetalt sin løn i takt med at man optjener den, og hvis man er fastansat, så kan man, meget simpelt, få forskud på sin faste løn. 

I en undersøgelse fra britiske Hastee angiver 23% af de adspurgte, at de kunne være interesserede i at få løn, når det passer dem og 39% af de 18-24-årige samt 36% af de 15-34-årige mener i undersøgelsen, at der er en sammenhæng mellem fleksibel lønudbetaling og deres egen produktivitet på arbejdet. Der er, med andre ord, rigtig gode grunde til at vælge at gøre det til en mulighed for sine medarbejdere at få fleksible lønudbetalinger

Prøv Salary gratis

 

Få din løn udbetalt med et enkelt swipe

Men hvordan er det så muligt at få udbetalt sin løn fleksibelt? Til dette har Salary lanceret Swipe, som er en ny feature til Salarys lønsystem, som gør det muligt for medarbejderen at få sin løn udbetalt når som helst med et enkelt swipe på mobilen.

Prøv Salary gratis