Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er DA statistik?

Hvis ens virksomhed er medlem af en organisation, som er en del af Dansk Arbejdsgiverforening, så har man pligt til mindst én gang om året at indberette den såkaldte ‘StrukturStatistik’ til DA Statistik. Oversigten over fristerne hertil kan findes i dette link. Denne indberetning bruges af  Danmarks Statistik til at lave analyser af løn- og markedsforhold i Danmark samt af Eurostat til at lave paneuropæiske statistikker.

Indberetningen til DA-statistik skal laves til indberetning.da.dk, og DA står automatisk for at videresende oplysninger til Danmarks Statistik, så når man har indberettet til DA, så har ens virksomhed opfyldt indberetningsforpligtelsen over for Danmarks Statistik.  

Hvis du vil læse mere om indberetningen til DA Statistik, så kan du se nærmere her.

Salary og DA Statistik

Salary kan hjælpe med at generere en rapport, som kan bruges til indberetning til DA’s StrukturStatistik. Hvis du har angivet korrekte stillingsbetegnelser på samtlige af dine medarbejdere, så kan vi endda også generere de nødvendige DISCO-koder, som skal indberettes sammen med dataen. Har du behov for sådan en rapport, så skal du skrive til Salarys Supportteam, og så vil vi være behjælpelige med at generere denne.