Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Worksome

quote-icon
Med vores løn-integration til Salary kan vi lave løn for vores kunder nemt og effektivt, direkte fra vores egen platform.
Morten Petersen
CEO, Worksome

Hvem er Worksome?
Worksome er en online-markedsplads for højt kvalificerede freelancere og konsulenter. Vi bruger kunstig intelligens til at finde de helt rigtige specialister til andre virksomheders projekter med en målsætning om at skabe et fleksibelt og agilt arbejdsmarked. Vi er en startup i ekspansiv vækst, hvilket også betyder, at vores team i løbet af det seneste år er vokset fra fem til femten medarbejdere. Dermed stiger kompleksiteten i lønudbetalingen, og vi har derfor haft behov for at fuldautomatisere processen, så vi kan bruge tiden på dét, der giver værdi for forretningen.

Hvad er den primære årsag til, at I har valgt et samarbejde med Salary?
Salary er et brugervenligt lønsystem, der gør udbetaling af løn, indberetning af skat og afregning af pension enkelt. Traditionelle lønsystemer kan være komplekse, men Salary kan tilgås både af os selv internt og af vores bogholdere. Det frigiver tid, så vi kan fokusere på vores kerneforretning.

Hvad kan Salary, som andre lønsystemer ikke kan?
Mange andre lønsystemer har kun en delvis integration til regnskabsprogrammer, hvilket betyder, at kun enkelte data overføres automatisk. Det gør regnskabsprocessen bøvlet, langsom og ineffektiv. Salary strømliner denne proces ved at gøre det nemt at oprette integrationer til bogføringssystemer, så lønudbetaling, skat, ATP, pension osv. bogføres automatisk.

Hvordan kommer jeres udviklers tilfredshed til udtryk i arbejdet med Salary?
Via det åbne og omfattende API kan vi automatisere en række operationer og nemt synkronisere til vores egen platform. Både dokumentation og support til API er på et højt niveau, hvilket sikrer momentum i vores udviklingsarbejde.