Det skal kunne betale sig at spare tid på lønkørsel

Premium
kr. 19,- / lønseddel
Alt fra GRATIS versionen
Fuldautomatisk lønkørsel
Integration til regnskabsprogram
Freelancere
Udlæg
Lønsedler via e-Boks
Medarbejder-app
Gratis
kr. 0,- / lønseddel
Lønsedler via Email
Fuldtid & timelønnet
Lønoverførsel
Kørselsgodtgøreslse
Skat, ATP og pension
Automatisk 0-indberetning
Op til 10 medarbejdere
Adgang til supportunivers
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller Salary sig fra andre lønsystemer?

Salary er alternativet til de traditionelle lønsystemer. Salary er brugervenligt og intuitivt, så du nemt kan administrere løn uden at have en doktorgrad i økonomi eller være bogholder. Du får et fuldt overblik for hele virksomheden og helt ned til den enkelte medarbejder. Du vil derfor ikke møde nogle mystiske lønfagtermer, men i stedet blive guidet let igennem alt med løn, herunder feriepenge, fri bil, udbetaling, skat, osv. Salary har skåret løn helt ind til benet, så det nu kan være befriende let at udbetale og administrere løn for dig og din virksomhed.

Er Salary virkelig gratis?

Salary’s gratis adgang giver dig et reelt overblik og fuld adgang til at administrere løn i din virksomhed uden du behøver at være et lønfagligt geni. Får du mod på flere smarte funktioner end basispakken, kan du let opgradere til premium, som indeholder en række effektiviseringsværktøjer, der vil gøre din hverdag endnu lettere.

Hvornår kan jeg udbetale min første løn?

Det er nemt at skifte til Salary - også midt i et regnskabsår eller i en lønperiode. For mindre virksomheder tager det omkring 20 minutter af din tid at oprette medarbejdere, indsætte relevante saldi og forbinde til myndigheder og bank. Første gang du ønsker at udbetale løn med Salary anbefaler vi, at du påbegynder den lette trinvise oprettelsesguide 10 dage før lønnen skal være disponibel på kontoen. Integrationen til myndighederne og banken er let, men der kan opstå lidt ventetid hos disse sløve padder.

Hvilke regnskabsprogrammer kan Salary “snakke sammen” med?

Salary Premium er fuldt integreret med Billy, Dinero, Uniconta og E-conomic. Det betyder, at alt omkring lønnen automatisk bogføres i dit regnskabsprogram. Du behøver ikke engang manuelt bogføre skat, feriepenge, ATP eller vores månedlige faktura. Alt klares automatisk.