Overvejer du nyt lønsystem? Book uforpligtende snak her.

Meploy

quote-icon
Vi har mange nyansættelser og kunder hver måned i vores vikarvirksomhed. Med vores Salary integration kan vi hurtigt og nemt oprette alle nye medarbejdere og sikre alle får den korrekte løn, selvom vi har mange forskellige lønsatser og pensionsregler at leve op til
Michael Bugaj
CEO, Meploy

Hvem er meploy?
meploy har udviklet en platform for tilkaldevagter på en ny og moderne måde, som gør det hurtigt at matche vagter på en billigere måde end et traditionelt vagtfirma. meploy opererer efter danske regler og love for midlertidige ansatte, men adskiller sig ved at gøre en stor del af samarbejdet mellem kunden og meploy automatisk og online.

meploy har valgt at integrere med Salary, da de personer, som arbejder som tilkaldevagter, er ansat af meploy. Med Salary har de den høje grad af fleksibilitet, som er essentiel for setuppet.

Hvad er den primære årsag til, at I har valgt et samarbejde med Salary?
Salary har ligesom meploy den holdning, at data går forud for beslutninger, ligesom it-systemer skal være simple og lette at bruge, og automatisering er målet.

Hvad kan Salary, som andre lønsystemer ikke kan?
Fleksibilitet. Andre systemer er superrigide i opbygning og virkemåde. I fremtiden vil vi se et stort skifte i, hvordan man er ansat. Salary imødekommer allerede de nye behov og kan følge vores tanker. Med Salary kan vi få et komplet overblik over alle vores ansatte på en intuitiv og brugbar måde.

Hvordan kommer jeres udviklers tilfredshed til udtryk i arbejdet med Salary?
Salary er helt eminent, fordi der mellem vores og deres udviklere er en tæt dialog, som øger forståelsen og den løbende tilpasning, som er nødvendig i et it-samarbejde. Det sætter vi virkelig pris på. Derfor har vi heller ingenbetænkeligheder ved at anbefale andre softwarevirksomheder, som ønsker et tæt samarbejde med et lønsystem, at gå til Salary. De er yderst kompetente.