Integrationer i Salary

Integrationer mellem de systemer du bruger sparer dig tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Vi har et mål om at Salary skal have integrationer til alle de bedste systemer i økosystemet omkring løn. Vi har startet med at lave de bedste og dybeste integrationer til bogføringssystemer og kigger nu på tidsregistrering så du nemt kan importere timer fra dem til Salary.

Nedenfor kan du se alle Salary’s nuværende integrationer med andre systemer.

Tidsregistrering

I Salary er der mulighed for at tidsregistrere dine medarbejders timer, men vi er også klar over at nogen virksomheder har mere komplekse behov for tidsregistrering, som vi ikke understøtter endnu. Nedenfor kan du se de systemer vi for nuværende har en integration med.

Planday

Du kan nemt importere registrerede arbejdstimer og medarbejderdata fra Planday over i Salary og dermed spare tid og undgå fejl i lønkørslen. Ved at integrere Planday med dit lønsystem undgår du også manuelle indtastninger og kan lave din løn på få minutter hver måned ved 2 klik i Salary.

Læs mere her

Bogføring

Andre lønsystemer har kun lavet delvis integration til dit regnskabsprogram hvilket betyder at kun enkelte data overføres automatisk.

I Salary har vi sat os for at gøre det endnu nemmere for dig, således alt omkring lønudbetalingen, herunder f.eks. personalegoder, skat, ATP pension og endda selve regningen fra Salary (hvis du er premium bruger) bogføres automatisk! Salary lader dig nemt oprette integrationen til dit bogføringssystem.

Billy Dinero Dynaccount Dynamics 365 Business Central e-conomic Meneto Uniconta Xena Xero

Savner du en integration?

Skriv til os på support@salary.dk og hør om eller hvornår den kommer på vores roadmap.

Alle revisorer elsker Salary

Revisorerne er glade for Salary, for det meste kan automatiseres. Så sparer de tid og du sparer penge. Mange penge. Meget tid.

Revisorer

Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og email.