Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

MinRefusion by Nem HR

Det kan ikke betale sig at indberette manuelt: Få automatisk refusion

MinRefusion by Nem HR er fremtidens refusionsportal. Sygdom og barsel indberettes 100% automatisk og fejlfrit på vegne af din virksomhed og MinRefusion sikrer dig udbetalingerne.

 

Fravær overføres automatisk

Med integrationen til Salary modtager MinRefusion helt automatisk fraværsdata, når du under fraværsregistrering opretter fravær på en medarbejder. Når fraværet opfylder de rigtige betingelser, søger MinRefusion refusion fra det offentlige. Du sparer tiden, slipper for besværet og får udbetalingen direkte ind på kontoen.

MinRefusion by Nem HR er godkendt leverandør til NemRefusion, og vores ekspertise sikrer derfor fejlfrie indberetninger og udbetalinger til din virksomhed.

 

Integration giver bedre processer og plus på bundlinjen for Evolog

For logistik virksomheden Evolog Logistix A/S, hjælper integrationen dem med at sikre, at virksomheden ikke går glip af refusioner. Ud over den økonomiske gevinst, sikrer integrationen også en smidig og effektiv refusionsproces, hvilket har stor værdi for hele teamet.

“Den største fordel er jo økonomien i sig selv. Jeg tror jo, at der er rigtig, rigtig mange virksomheder, som ikke aner, hvad de kan få refusion for. Jeg tror, der er mange, der går glip af det. Det har en meget, meget stor betydning for os, at vi bare kan indtaste det i Salary, og så kommer der faktisk penge tilbage til os,“ siger Thomas Ørskov, Direktør i Evolog.

Læs mere om Evologs oplevelse med integrationen mellem MinRefusion og Salary

 

Sådan integreres Salary til MinRefusion

Tryk på knappen nedenfor for at komme i gang. Når din virksomhed er oprettet på MinRefusion, skal du gå til din virksomheds profil. Her kan du finde de eksterne apps og forbinde Salary til MinRefusion.

 

Læs mere om Nem HR

 

 

MinRefusion by Nem HR