Markedets bedste integration til Planday

Andre lønsystemer kræver typisk Excel eksport fra Planday og manuel import til lønsystemet for at få medarbejderdata og timer ind i systemet. Hos Salary har vi gjort det nemt, så du blot skal trykke på en knap.

Planday – Vagtplanlægning på ingen tid

Planday er et online og mobilt vagtplansystem, som gør vagtplanlægning, HR, kommunikation, tidsregistrering og lønberegninger enkelt og hurtigt. 80.000 mennesker verden over nyder allerede godt af at have Planday lige ved hånden hvor som helst og når som helst.

Planday

Overfør registrerede timer og tillæg fra Planday til Salary med kun to klik

Spar tid og undgå fejl i lønnen ved at overføre alle godkendte tidsregistreringer i Planday til Salary på under et minut. Salary kan hente alle godkendte tidsregistreringer på dine medarbejdere i Planday.

Vi opdaterer også automatisk dine medarbejderes timeløn til det den er sat til i Planday, så du skal kun vedligeholde dine medarbejderes løn og tillæg i Planday, så overføres det hele automatisk til Salary når du importerer timer.

Spar op til 75% af din administrationstid

Du kan spare op til 75% af din administrationstid ved at bruge Planday – tid, som du i stedet kan bruge på dine medarbejdere, dine kunder og din forretning.

Spar op til 5% af dine lønomkostninger

Du kan spare op til 5% af dine lønomkostninger ved det online og mobile stempelur, da du kun betaler for præcise arbejdstimer dine medarbejdere arbejder. Desuden undgår du at skulle håndtere komplekse overtids regler andre steder end i Planday, da de kan integreres direkte over i Salary.

Planlæg dine medarbejderes vagter

Dine medarbejdere bliver gladere af, at de selv er med til at planlægge deres vagter. Derudover føler de sig trygge ved, at de altid kan komme i kontakt med hinanden og med deres ledere, samt at de altid får udbetalt korrekt løn.

Vil du høre mere om Planday eller integrationen?

Salary kan hjælpe med både integrationen til Planday eller sætte dig i kontakt med Planday for en demo af deres system. Du kan her se hvordan du laver integrationen.