Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Søg om erhvervslån i Salary

Erhvervslån

Erhvevslån – enkelt, sikkert og hurtigt

Vidste du at et erhvervslån kan give din virksomhed økonomisk støtte til at vokse? Som Salary kunde tilbyder vi dig nu muligheden for søge om et erhvervslån til din virksomhed via vores partner Ageras Finance. Ansøg med få klik og få dit erhvervslån udbetalt på din konto indenfor 24 timer.

 

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån er et lån til erhverv og kan dermed ikke optages som privatperson. Erhvervslån, som også er kendt som et virksomhedslån, kan anvendes efter din virksomheds behov, ikke mindst dem som opstår akut og med kort varsel.

Alt efter dit behov og hvilket stadie din virksomhed befinder sig i, så findes der forskellige typer af erhvervslån. Vær opmærksom på at Ageras Finance, igennem Salary, tilbyder erhvervslån uden sikkerhed. Det betyder at du ikke behøver at stille sikkerhed, udover personlig hæftelse, for lånet og at det er op til dig hvad du vil bruge lånet til. Et erhvervslån uden sikkerhed kan dermed anvendes til mange ting; en unik vækstmulighed, investering til din produktion, nyt IT-udstyr eller for at forbedre din virksomheds likviditet.

Helt enkelt, så er det dig som bestemmer, hvordan erhvervslånet skal anvendes optimalt for at give din virksomhed størst mulig værdi.

 

Hvorfor erhvervslån til din virksomhed?

Fordelen ved erhvervslån er at det kan skræddersyes til din virksomheds behov, planlagte såvel som uforudsete. Tid og enkelhed er derfor to vigtige faktorer, som begge spiller en afgørende rolle når din virksomhed har brug for yderligere finansiering. Derfor kan det være en kærkommen mulighed at søge om lån til virksomheder direkte igennem Salary – enkelt, sikkert og hurtigt.

 

Hvem kan søge et erhvervslån?

Som udgangspunkt kan alle søge og optage et erhvervslån, du skal blot have en dansk virksomhed og være CVR registreret, samt opfylde kravene for kreditværdighed.

Ved at ansøge om erhvervslån direkte i Salary, kan vi i samarbejde med Ageras Finance, sørge for en hurtig proces, hvor relevant data indhentes og sendes med din ansøgning. Du slipper derfor for at udfylde en kompliceret ansøgning og kan med få klik gå fra ansøgning til udbetaling.

 

Hvad koster et erhvervslån med Ageras Finance i Salary?

Når du ansøger om et erhvervslån beregnes omkostningerne efter dine behov og ønsker. Lånebetingelserne bestemmes derfor af lånebeløbet og løbetiden, som du på enkel vis taster ind i vores erhvervslåns beregner. Du kan optage et erhvervslån på 10.000-250.000 kr, med en løbetid på 6, 12 eller 24 måneder. Derudover vil du kunne opleve fordele såsom:

  • Intet oprettelsesgebyr
  • Ingen binding – lånet kan tilbagebetales uden ekstra gebyr
  • Ingen pant i din virksomhed – men du hæfter personligt
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Hurtig godkendelse på kun 24 timer

 

3 eksempler på erhvervslån

Herunder kan du se tre fiktive eksempler på, hvordan et muligt erhvervslån kan se ud. Alle tre eksempler har en løbetid på 6 måneder, men tager udgangspunkt i forskellige lånebeløb.

Låneeksempel Ageras Finance

 

Sådan søger du erhvervslån til din virksomhed

Det er enkelt! Du kan beregne dit erhvervslån med det samme med vores online låneberegner, hvor du nemt og hurtigt kan se, hvad du skal betale for et lån til din virksomhed.

Er du interesseret i et erhvervslån, skal du være kunde hos Salary og være logget ind på platformen. Når du er logget ind, kan du under Integrationer > Lån, finde låneberegneren. Her indtaster du det ønskede lånebeløb, løbetid, virksomhedsnavn og CVR. Når du har indtastet dine oplysninger, vil du se et estimat for din månedlige betaling af det mulige erhvervslån.

Søg erhvervslån i Salary

Din ansøgning videresendes direkte til Ageras Finance, som evaluerer din ansøgning til erhvervslånet og hjælper dig med de sidste detaljer. Ansøgningen til erhvervslånet behandles indenfor 24 timer, og hvis din ansøgning godkendes, udbetales lånet til din konto umiddelbart derefter. Husk, at din låneansøgning selvfølgelig er 100% uforpligtende.

 

Er du ikke allerede kunde i Salary?

Hvis du ikke allerede anvender Salary som dit lønsystem, kan du med ganske få klik oprette dig gratis og uden binding. Salary er for dig som ønsker høj brugervenlighed, fuld automatisering og de bedste integrationer – for en hurtig, enkel og effektiv lønadministration. Så lige meget om du står og overvejer at skifte lønsystem eller om du skal vælge dit allerførste lønsystem, så er du i gode hænder med Danmarks eneste femstjernede lønsystem.

Opret dig gratis eller book en demo, så viser vi dig, hvordan du kommer godt i gang.

Opret gratis

 

Hvem er Ageras Finance?

Vores partner Ageras Finance, tilbyder erhvervslån for at støtte vækst og succes for små- og mellemstore virksomheder. Dette tilbydes for eksempel gennem erhvervslån, hvor kredit og renter er baseret på virksomhedens egne finansielle data, hvilket ofte betyder mere fordelagtige forhold. Herved hjælper, Ageras Finance entreprenører og iværksættere rundt om i landet med at vækste og få succes med deres virksomhed.

Besøg Ageras Finance for mere information.