Mit navn er René, og jeg gør det nemmere og sjovere at være selvstændig.
 

René Kok Lyskjær

Ambassadør, Sønderjylland og Midtjylland

Mit navn er René, og jeg gør det nemmere og sjovere at være selvstændig. Det gør jeg ved at tage mig af bogføring, løn, budgetter og andre kedelige administrative opgaver. Samtidig hjælper jeg dig med at skubbe din virksomhed i den retning, du drømmer om. Jeg har kunder i hele landet og kan også assistere dig, hvis du er klar til at tage ansvar for din egen virksomhed og blive mødt i øjenhøjde.

Når jeg skriver “jeg”, er det faktisk lidt forkert, for jeg er ikke helt alene. Men det er mig, du kommer til at have den direkte kontakt med. Bag mig står Trine og Kristian og sørger for, at tingene bliver godt og sikkert udført.

rene@probitas.dk
+45 40 40 87 72
Probitas.dk

Tre vigtige spørgsmål

Hvad er det fedeste, du ved, når en ny kunde kontakter dig?
Det er klart fedest, når jeg kan få et smil eller et grin frem hos kunden. Vi lever kun én gang, så vi skal huske, at det godt må være sjovt (også når det gælder alt det der med tal).

Hvad elsker du ved dit arbejde?
Jeg elsker at gøre det nemmere for mine kunder at drive deres virksomhed – at gå de ekstra skridt for dem og blive anerkendt for det.

Hvilke fejl har de fleste mindre og mellemstore virksomheder, når du overtager dem som kunder?
Jeg har opdaget tre fejl, som går igen hos mange: 1) utryghed ved alt det, der vedrører tal, 2) manglende tro på egne evner udi at forstå tallene, og 3) manglende mod til at lukke en fremmed ind i maskinrummet, nemlig regnskabet.

Og så er der selvfølgelig de lidt mere gængse fejl såsom rod i bilagene, manglende overblik over, hvad pengene bruges på, og rod i skattekontoen (men de fejl kommer vi let til livs).

Det vi tilbyder dig

Vi beskæftiger os primært med mindre selvstændige, som har brug for en samarbejdspartner, der giver tryghed og ro i maven og samtidig bidrager til at skabe større forståelse for tallene og deres betydning for virksomheden.

Vi tilbyder gerne abonnementsløsninger, hvor vi leverer hele pakken til en fast, månedlig pris (alt inklusive – lidt som et telefonabonnement).
Det kunne være:

  • Bogholderiet/bogføringen
  • Lønnen
  • Budgettet
  • Kvartalsvis opfølgning
  • Udviklingssamtaler

Vi er særligt gode til at rydde op i rod – det svarer lidt til at få et nyt puslespil, som vi skal få til at gå op.

Skal vi hjælpe dig med dit puslespil?