Mit navn er Lasse, jeg er regnskabsfører v2.0 og driver et 100 % digitalt regnskabsbureau.
 

Lasse Vendelbo Andersen

Ambassadør, Fyn og øerne under

Mit navn er Lasse, jeg er regnskabsfører v2.0 og driver et 100 % digitalt regnskabsbureau. Jeg servicerer små og mellemstore virksomheder i hele landet med bogføring, løn, controlling og rådgivning i digital forretningsudvikling.

lv@lva.dk
hrregnskabsfoererandersen.dk

Tre vigtige spørgsmål

Hvad er det fedeste, du ved, når en ny kunde kontakter dig?
Det fedeste er, når en ny kunde finder mig gennem mine marketingstiltag. Det betyder jo, at det er lykkedes mig at skabe tillid online. En tillid, som er uvurderlig i vores branche.

Hvad elsker du ved dit arbejde?
Jeg elsker at se, at jeg gør en forskel for virksomhederne – enten ved at nogle smarte løsninger har gjort dagligdagen nemmere for dem, eller ved at deres økonomi er sund, og forretningen kører.

Hvilke fejl har de fleste mindre og mellemstore virksomheder, når du overtager dem som kunder?
De fleste har fået bogført efter gammeldags principper uden automatiserede processer. Det betyder ofte, at bogholderen har overset eller glemt nogle ting, eftersom vedkommende har brugt mere tid på dataindtastning end på afstemning og kontrol af regnskabet.

Det vi tilbyder dig

Den digitale tidsalder giver virksomhedsejerne helt nye muligheder for at drive en sund forretning og opnå en højere vækst med en større fortjeneste. F.eks. er det oplagt at automatisere de manuelle rutiner og bruge den sparede tid på mere værdiskabende opgaver. Det har vi taget til os, og vi tilbyder derfor at drive virksomhedernes bogholderi med fokus på digital forretningsudvikling og automatisering af trivielle arbejdsopgaver.

Vores løsning kan tilpasses, i takt med at din virksomhed vokser. Vi kan derfor varetage bogføringsopgaver for såvel helt små virksomheder som for mellemstore firmaer, der også har behov for budgettering og finansiel rapportering.

Vedr. løn tilbyder vi hjælp til:

  • Udarbejdelse af løn
  • Rådgivning i reglerne om løn.