Jeg omdanner regnskaber, løn og budgetter til værdifulde ressourcer til vækst og bæredygtighed.
 

Lars Silva Fløistrup

Ambassadør, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Jeg hedder Lars, og jeg fungerer som ”all-inclusive”-økonomiafdeling for mindre virksomheder i Københavnsområdet. Jeg omdanner regnskaber, løn og budgetter til værdifulde ressourcer til vækst og bæredygtighed.

lsf@accepted.dk
+45 27 28 57 33
accepted.dk

Tre vigtige spørgsmål

Hvad er det fedeste, du ved, når en ny kunde kontakter dig?
Når en ny kunde kontakter mig, glæder jeg mig til at sætte mig ind i hans eller hendes virksomhed og herunder identificere, hvor jeg kan hjælpe og skabe værdi.

Hvad elsker du ved dit arbejde?
Jeg elsker min daglige kontakt med mange forskellige mennesker, brancher og opgaver. Derudover nyder jeg friheden ved at være min egen lille virksomhed og selv lægge kursen.

Hvilke fejl har de fleste mindre og mellemstore virksomheder, når du overtager dem som kunder?
Jeg oplever, at mange ikke benytter de data, der genereres i økonomirapporteringen, til at styre og drive deres virksomhed. Bogføring, løn og økonomi bliver set som et nødvendigt onde i stedet for som en værdifuld ressource.

Det vi tilbyder dig

Min styrke som rådgiver inden for økonomi, regnskab og løn er, at jeg er i stand til at levere en ”all-inclusive”-økonomiløsning til mine kunder. Fra CFO-niveauet og den strategiske rådgivning til de løbende bogførings- og lønydelser. Jeg tilpasser rådgivningen til den enkelte kundes behov, og der er mulighed for, at jeg og mine kunder kan vokse og udvikle os sammen.

Mine kunder er:

  • Selvstændige erhvervsdrivende (enkeltmandsvirksomheder)
  • Små selskaber med begrænsede (eller ingen) ressourcer tilknyttet økonomiafdelingen