Tasteriet varetager regnskaber fra A til Z for ikke-revisionspligtige, personligt ejede virksomheder og selskaber i hele landet.
 

Jákup Vandsdal

Ambassadør, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Jeg hedder Jákup, og jeg er partner i Revisorfirmaet Tasteriet ApS, som varetager regnskaber fra A til Z for ikke-revisionspligtige, personligt ejede virksomheder og selskaber i hele landet.

jakup@tasteriet.dk
+45 42 71 41 44
tasteriet.dk

Tre vigtige spørgsmål

Hvad er det fedeste, du ved, når en ny kunde kontakter dig?
Det fedeste ved at blive kontaktet af en ny kunde er, når han eller hun indleder med at nævne, at en af mine andre kunder har henvist til os. Der findes ikke en bedre måling af kundetilfredshed end det.

Hvad elsker du ved dit arbejde?
Jeg elsker den ahaoplevelse, man kan give sin kunde, når et komplekst begreb forklares på en simpel måde.

Hvilke fejl har de fleste mindre og mellemstore virksomheder, når du overtager dem som kunder?
Den hyppigste fejl, jeg oplever, er, at folk ikke har sat sig ordentligt ind i tingene i opstartsfasen (dvs. moms- og arbejdsgiverregistrering, e-Boks, NemID osv.).

Det vi tilbyder dig

Vi har specialiseret os i bogholderi, årsregnskab og selvangivelser for enkeltmandsvirksomheder, selskaber uden revisionspligt og i forbindelse med forældrekøb (hvor man benytter virksomhedsordningen). Vi har også kunder, der er revisionspligtige. I de sager sender vi årsregnskabet til en statsautoriseret samarbejdspartner, der så udfører revisionspåtegningen.

Vi assisterer ligeledes en del kunder med deres lønningsbogholderi – lige fra virksomheder med en enkelt ansat og op til firmaer med 30-50 ansatte (fastlønnede, timelønnede, studerende osv.).