Bliv mere effektiv med Salary og håndter flere kunder

I Salary kan du nemt håndtere flere virksomheder på samme konto. Du kan opsætte automatisk løn godkendelse så du aldrig glemmer at godkende en løn. Sidst men ikke mindst kan vi bogføre alle poster og betalinger automatisk, så du kan lave løn hurtigt og effektivt til dine kunder.

Billy, Dinero, e-conomic, Uniconta

Genialt for bogholder og virksomhed

Andre lønsystemer har kun lavet delvis integration til dit regnskabsprogram hvilket betyder at kun enkelte data overføres automatisk. I Salary overføres al data til dit regnskabsprogram, så det er let for både bogholderen og virksomhedsejeren.

Bogfører automatisk:

  • Timelønnede
  • Fastlønnede
  • B-indkomst
  • Kørselsgodtgørelse
  • Udlæg
  • Forudbetalt løn

Automatisk indberetning og betaling

Salary indbetaler og bogfører automatisk: Skat, ATP, feriekonto og pension.

Salary har en mission om at gøre løn simpelt - for alle. Så snart du træder ind i Salary’s univers oplever du, at udbetaling af løn, indberetning af skat og afregning af pension af løn er en leg.

Du skal ikke forholde dig til fagtermer, som kun lønbogholdere forstår, eller indtastningsfelter, som ikke er relevante. Kompleksitet og bøvl er erstattet af relevans og enkelthed. Sådan kan udbetaling af løn blive både overskueligt og trygt for dig, og med en vished om, at du ved, hvad der kommer til at ske og hvornår lønnen står på kontoen.

Frederik Sandgrav

Ambassadør, Storkøbenhavn og Nordsjælland

“Mit navn er Frederik, men jeg er også kendt som den luddovne bogholder. Jeg elsker digitalisering og automatisering, så vi alle kan bruge tiden der, hvor det giver mening.”

Frederik Sandgrav
CEO, Sandgrav Solutions

Kom i gang gratis med Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og email.