Omtalt i:

Berlingske Business logo
Penge logo
Computerworld logo

Salary er det enkle valg

Hvis du skal vælge dit
første lønsystem

Hvis du har et lønsystem, men overvejer at skifte

Hvis du laver løn for
andre virksomheder

Så enkelt, at alle kan
bruge det

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening. Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration.

Så enkelt, at det meste er automatiseret

Salary automatiserer den administrative proces, så du kan bruge din tid mere effektivt. Lønkørsel, 0-indberetning, bogføring, overførsler til medarbejdere, Skat, ATP og Feriekonto er alt sammen automatiseret.

Så skal du ikke være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde.

Prøv Salary, og se hvordan automatisering kan lette din hverdag.
Det tager kun 2 minutter at komme i gang.

Opret gratis

enkelt, at vi kan lave de bedste integrationer.

I modsætning til andre lønsystemer, har vi lavet de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, finder vi ud af det sammen – hvis ikke den allerede er på vej.

quote-icon
Vi bruger Salary fordi det er fedt, det er nemt, og det er hurtigt
Frederik Sandgrav
Indehaver, Sandgrav Solutions

Lynhurtig support

Med Salary får du ro i maven. Lønsystemet er så enkelt skruet sammen, at det er nemt at forstå, og svært at lave fejl. Men skulle du alligevel få brug for hjælp, sidder vores lynhurtige lønsupport klar ved tasterne, på chat og e-mail.

Salary sætter lønnen fri i hele Danmark

Salary skriver Danmarkshistorie med en ny funktion i lønsystemet, der sprænger rammerne for lønudbetaling. Med Swipe™ kan du vælge at give dine medarbejdere muligheden for at få deres optjente løn udbetalt, når de har lyst – med ét swipe fra mobiltelefonen.

Du sætter rammerne, slipper for yderligere administration og får nemmere ved at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Vær blandt de første i Danmark, der kan tilbyde fleksibel lønudbetaling og sæt lønnen fri allerede i dag.

Læs mere om Swipe

Enkelt for iværksætteren

Der er rigeligt at forholde sig til som iværksætter, men dit valg af lønsystem kan ikke blive mere enkelt.

Salarys gratis lønsystem er ekstremt brugervenligt, minimerer fejl i lønnen, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration, så du kan bruge din tid på det, du brænder for.

Kom i gang på 5 minutter, og slip for kedeligt, tidstungt tastearbejde.

Salary for iværksættere

Enkelt for mellemstore virksomheder

Det er nemt at skifte til Salary, men det er ikke kun derfor, at de mellemstore virksomheder strømmer til vores lønsystem.

Med Salary kan du holde fast i det enkle, når kompleksiteten stiger. Du får markedets bedste, og dybeste integrationer, og sparer dermed en masse tid. Du får også automatisk lønadministration, en velfungerende medarbejder-app og Danmarks hurtigste lønsupport.

Vi samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, så fagligheden, relevansen og brugervenligheden altid er i top.

Salary for mellemstore virksomheder

Enkelt for revisorer og bogholdere

De fleste bogholdere skifter til Salary, fordi det er nemt. Nemt at flytte, nemt at bruge. Men der er flere grunde til, at de bliver hængende.

Med Salarys lønsystem kan du håndtere flere virksomheder på samme konto, og høste alle fordelene med automatisering.

Desuden får du markedets bedste, og dybeste integrationer, automatisk lønadministration, en velfungerende medarbejder-app og Danmarks hurtigste lønsupport. 

Salary for revisorer og bogholdere

Nyheder, guides og tips om løn

Lønseddel med bud
NYT FRA SALARY

Der er ikke noget bedre end at få leveret ting til døren. Den varme pizza man netop har bestilt. De nye sneakers fra Zalando. …

Smart adgangsstyring
NYE FUNKTIONER

Vi modtager hele tiden input fra vores netværk af bogholdere, og jeres feedback hjælper os med at gøre lønsystemet endnu stærkere – tak for …

Salary vil sikre succes for SMVer
NYT FRA SALARY

Der er god grund til at hylde de små- og mellemstore virksomheder (SMVer). De står nemlig for 50% af beskæftigelsen i den private sektor, …

Gratis guides til en mere enkel hverdag

Få gode råd, ny inspiration og gratis guides til at optimere din virksomhed.